Apollo Toneel Schiedam

Geen categorie

Helaas, we spelen toch niet

Ondanks alle inspanningen om de voorstelling van Nu even niet, nu even wel door te laten gaan zijn we geveld door besmettingen binnen de spelersgroep. We gaan kijken wat we gaan doen met de voorstellingen en houden jullie op de site hierover op de hoogte.

Lees hier meer »

We spelen wel.

We hebben besloten om te gaan spelen op 11 en 12 december. Beide voorstellingen worden in de middag gehouden om 13.15 uur.  Kaarten zijn te bestellen via de link op de home pagina. De mensen die al een kaartje besteld hebben, u heeft een email ontvangen over de details en hoe u nieuwe kaarten kunt bestellen.  

Lees hier meer »

Gaan we spelen?

Eerlijk gezegd weten we het niet. Voor nu hebben we de kaartverkoop gestopt. We gaan nadenken of we binnen de regels die er zijn toch de voorstelling Nu even niet, nu even wel kunnen spelen. En als dat niet kan: drie keer is scheepsrecht!

Lees hier meer »

We gaan spelen!!!

Al meer dan een jaar geleden begonnen de repetities van Nu even niet, nu even wel. We zijn heel erg blij dat we op 10, 11 en 12 december eindelijk de mooie voorstelling Nu even niet, nu even wel van Maria Goos mogen spelen. Natuurlijk houden we ons aan de geldende maatregelen. Tot 10, 11 of 12 december! Meer informatie en kaartverkoop      

Lees hier meer »